Referenties

“Prettig en geborgen gevoel bij Ellen. Er werd eindelijk naar mij geluisterd. Heel verhelderend. Kon situatie van een andere kant bekijken na de gesprekken".

“Ik vond het erg prettig dat je volledige aandacht krijgt en dat Ellen er echt energie in stopt".

“Op het juiste moment de hulp gekregen die voor mij belangrijk was, er was actie. Echte aandacht, samenvattend en to the point! Veilig gevoel van: er echt voor mij te zijn”.

“Het contact met Ellen vond ik erg prettig op een andere manier werken aan mijn probleem dan wat ik eerder bij psychologe en maatschappelijk werk heb ervaren. NLP met name vond ik zeer helpend en verrassend veel beter dan cognitieve gedragstherapie wat ik voorheen heb gedaan elders".

“Heb er een zeer positief gevoel over. Ben binnen de kortste tijd weer op de rit gezet, waardoor ik niet in de ziektewet terechtkwam.”

“Ik heb een prettig ervaring met bedrijfsmaatschappelijk werk ondervonden. Nog niet eerder in eenzelfde situatie gezeten en ik vond dat ik snel, prettig en respectvol ben benaderd. Had zeker veel aan de adviezen en schriftelijk informatie die ik mocht meenemen, zodat ik dit als naslag kan gebruiken.”


U kunt geheel vrijblijvend contact met mij opnemen door mij te bellen op 06 – 48 06 86 33 of via het contact formulier. Ik zie uit naar uw reactie en zal zo spoedig mogelijk reageren.