Ellen

Wie is Ellen Evegaars?

Sinds 2002 ben ik actief als bedrijfsmaatschappelijk werker. Naast mijn baan ben ik in te huren door bedrijven en particulieren. Ik sta voor het vergroten van zelfredzaamheid en het zelfoplossend vermogen van mensen. Mijn begeleiding gaat vaak gepaard met een lach en een traan. Ik creëer een sfeer waarin mensen volkomen zichzelf kunnen zijn.

Ik ben betrokken en enthousiast en waar van belang directief en/of provocatief. Mijn aandacht voor u en voor wat u bezighoudt en mijn gedrevenheid zijn de peilers van MetEllen. Humor vormt een wezenlijk onderdeel van de begeleidingsgesprekken, waarin ik me positief kritisch en respectvol opstel.

Resultaat in kort tijdbestek

In mijn oplossingsgerichte werkwijze heb ik beproefde elementen uit RET, NLP en taak- en systeemgericht werken samengebracht. Mijn begeleiding en advies zijn altijd op maat. Wat ik zie en terugkrijg van veel cliënten is dat ze opgelucht zijn en in een kort tijdsbestek weer vertrouwen krijgen in zichzelf en hun eigen mogelijkheden

Projecten, beleid en workshops

Naast advies en begeleiding heb ik ruime ervaring in projecten en beleidvorming. Daarnaast geef ik workshops, bijvoorbeeld over ‘transitie’ en ‘balans tussen werk en privé’. Deze workshops geef ik bij organisaties, maar ook voor particulieren op basis van open inschrijving.